MENIUL ZILEI – 18.11.2019 – PREŢ 25 LEI
Felul I Ciorbă la alegere
Felul II la alegere (fără somon şi păstrăv)
PRODUSE AUTOSERVIRE
SUPE, CIORBE, BORŞURI:
Supă de pui cu găluşte – 9 lei/400ml
Ciorbă de purcel – 9 lei/400ml
Supă cremă de legume – 9 lei/400ml
Borş de verdeţuri – 9 lei/400ml
Ciorbă de roşii cu fidea – 9 lei/400ml

MÂNCARE GĂTITĂ:
Pulpe şi aripioare de pui la cuptor – 7,5 lei/100g
Curcan la cuptor -7 lei/100g
Pastramă de oaie – 9,5 lei/100g
Sarmale de post – 16 lei/250g
Tocăniţă de fasole verde – 4,5 lei/100g
Cârnaţi la cuptor – 7,5 lei/100g
Şniţel de pui – 8 lei/100g
Tocăniţă de mazăre – 4 lei/100g

GARNITURI:
Mămăligă – 2 lei/100g, Piure de cartofi – 3 lei/100g,
Cartofi aurii – 3 lei/100g, Orez cu legume – 3 lei/100g

Chiftele de legume – 6 lei/100g, Legume pane – 5,5 lei/100g

Cartofi cu rozmarin – 3,5 lei/100g

GRĂTARE:
Piept de pui – 9 lei/100g, Pulpe de pui – 9 lei/100g
Somon– 14 lei/100g, Păstrăv – 9 lei/100g
Mici – 3 lei/buc.

SALATE:
Salată de varză albă – 4 lei/150g 
Salată de murături asortate – 4 lei/150g 
Salată de sfeclă roşie – 4 lei/150g
Salată de ardei copt – 5 lei/150g
Salată de varză murată – 3 lei/150g
Salată de gogoşari – 4 lei/150g 
Salată de roşii şi castraveţi – 4 lei/150g 
Salată de castraveţi muraţi – 4 lei/150g
Salată verde cu lămâie şi roşie – 4 lei/150g 
DESERT:
Tort – 11 lei, Prăjitură răcoroasă – 8 lei
Salam de biscuiţi – 4 lei, Tiramisu – 6 lei