Produse naturale din ferma proprie
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
 • PLATA RAMBURS

  La primirea produsului

 • LIVRARE RAPIDA

  in 12-24 ore

 • PLATA CU CARDUL

  100% SIGUR

 • CONTACT

  0737012595

Coş de cumpărături
0 produs(e) - 0,00 RON
Coşul tău este gol!
Oferte speciale
Bine aţi venit la Curtea Brancoveneasca
 
Curtea Brancoveneasca reprezinta un complex situat in centrul orasului Constanta, ce detine in aceeasi locatie un magazin alimentar, un magazin naturist, un hotel cu 13 camere disponibile spre inchiriere pe toata perioada anului, un restaurant cu preparate traditionale romanesti, o librarie cu o bogata oferta de carte si o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.
 
Curtea Brancoveneasca propune unui stil de viata sanatos cu produse alimentare eco, bio sau naturale 100%, dar si produse destinate ingrijirii personale.
 
Cele doua magazine – alimentar si naturist, situate in locatia noastra din str.Vasile Lupu, nr.43-45 (zona Capitol), Constanta si-au pus la dispozitie produsele in magazinul online pentru toti cei care doresc sa faca cumparaturi intr-un mod simplu si rapid.
 
Ce oferim?
 
Produse proaspete din ferma proprie (pasari, lactate si cereale), alimente bio, eco sau cel putin naturale, produse naturiste si multe altele, ce vor fi livrate la domiciliul dvs. in 24 de ore. Pentru comenzile din tara acestea vor fi livrate in 2-3 zile lucratoare prin Posta Romana sau Fan Curier cu plata ramburs.
 
 
 

CB - Produse naturale, produse bio si naturiste